Roskilde Mesterskaber

Roskilde Mesterskaber

Om projektet

Roskilde Tekniske Skole for medieproduktion afholder hvert år en konkurrence for skolens elever. Her konkurreres der på elevernes “Skills” inden for 7 forskellige discipliner. Skolen ønskede et nyt logo til konkurrencen der afspejler uddannelsesstedet med et moderne udtryk.

Under udvikling af logo, blev der taget udgangspunkt i skolens nye arkitektoniske bygning, da det står som et stærkt symbol for uddannelsesstedet. Der blev arbejdet meget med farver og form for at skabe et nyt udtryk.Udover logoet blev der yderligere lavet en helt ny grafisk identitet for hele konkurrencen. En nyt typografi blev valgt, der blev lavet ikoner for de forskellige discipliner i konkurrencen og der blev skabt et grafisk 5. element. Dermed blev sammenhæng og rød tråd i farveforløb og designs på de forskellige tryksager og platforme der skulle produceres


Posted

in

, , , , ,

by

Tags: